Ilmastopakolainen Palmun alta nähtynä naurattaa

Kapallinen kirppuja on helpompi vahdittava kuin...

Katselin Arto Nybergin ohjelmaa, jossa vieraana oli ihana suomalainen kurdinainen Helly Luv ja aloin pikkuisen ymmärtää, miksi tuon maailmankolkan miehet ovat niin mustissaan naisistaan. Siis tuolla Irakin alueella naiset ovat yksinkertaisesti hävyttömän hyvän näköisiä.

Nuorempana ollessani Lontoosssa kieltä opettelemassa, minulla oli elämäni tilaisuus tutustua irakilaiseen naiskauneuteen, tai siis olisi ollut, jos olisin ollut edes yhtä kärsivällinen kuin Marlon Brando Enkeleitä Broadwaylla musikaalissa, mutta hölmö minä aloin heti kritisoida islamilaista naiskäsitystä vastaan, koska tietysti ajattelin, että   Ajatolla Khomeinia pakoon lähtenyt seuralaiseni olisi samaa mieltä.

No eipä tietenkään, pohjoismaalaisen ja tiukkapipoisen khomenilaisuuden väliin mahtuu vain laaja kirjo naisiin ja naisten suhtautumista.

No pikkuinen ymmärtämykseni pilluvahtikulttuuria kohtaan vaihtui heti kohta oikeaan asentoon, kun Helly kertoi saamistaan tappo- ym muista uhkauksista. Siis jopa omilta sukulaisiltaan. Ohjelman loputtua, kun Hellyn kauneus ei enää sumentanut ajatuksen juoksuani, aloin sitten vertailemaan impivaaralaisten peräkammaripoikien ja pilluvahtikulttuuripoikien suhtautumista naisiin.

No erojahan löytyi. Eteläisemmät lajitoverit vahtivat kaikkia naisiaan ja jopa järjestelevät naisten oloja ja omia töitään niin että vahtiminen on jatkuvaa ja tehokasta. Peräkammarin pojilla homma alkaa olla päinvastoin.  Ruotsista leviävä äärifeminismi on tulvinut Suomeen aiheuttaen sen, että pillun vahtiminen on vaihtunut pilin kyttäämiseen. Peräkammarin poikien ei sallittaisi enää kaupunkireissulla kiksauttaa edes rahalla niin kuin vielä Kalle Tappisen aikoihin. Ruotsissa homma on jo kokonaan kielletty ja jos femakoilta kysytään niin kohta se on täälläkin.

Siispä aikamme kalle tappisten pitää matkustaa Thaimaahan etsimään Tamaransa.  Vahinko ei ole iso, sillä kyllähän thaitytöt ovat matkalipunhinnan väärttejä ja Saarakin on turvallisen kaukana.

Jos taas äärifemakko Tiina Rosenbergiltä kysyttäisiin, ja Ylen toimittajathan kysyvät, että onko otollisempaa vahtia piliä vai pillua, niin vastauksen naivius suorastaan naurattaa Tiinaa. Jos minä taas pääsisin kysymään Tiinalta, niin kysyisin, että mikä on olennainen ero suhtaumisestasi miesten panohaluihin, kuin naisten säkittäjäkulttuurien edustajilla on suhtautumisessaan naisten haluihin.

No, miehen pukeminen burkhaan voi vaatia pitempiaikaista maan tavan muutosta,vaikka Vihreissä ja Vasureissa on jo lukemattomia henkisesti alistettuja ja munattomia miehiä, jotka tottelevat kyllä tomeria sisariaan, jos pakko tulee ja pakkohan tulee, koska munattomuutta leviää  muovipullojen ftalaattien ja naisten e-pillereiden vauhdittamana, niin ettei femakoille jää kohta kuin loppujärjestely.

 Tässä vielä pari esimerkkejä kirjoitukseen innoituksen antaneesta naiskauneudesta.

 http://en.wikipedia.org/wiki/Helly_Luv

 

http://blogit.iltalehti.fi/nasima-razmyar/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

"Kapallinen kirppuja on helpompi vahdittava kuin..."

Lauri Tähkä ja Elonkerjuu silloin kun joku vuosi sitten vielä toimivat yhdessä, käyttivät tätä pohjalaista sananpartta web sivustollaan mottona. Tosin ei noin lyhennettynä kuin otsakkeessa vaan kokopitkänä versiona vikkelään mieheen sovitettuna.

Veikko Penttinen

Jaakko, kyllä sitaatin loppu minun tietääkseni on aina tarkoittanut kehollista aluetta, jonka ansiosta nuoren naisen vahtiminen on yötä päivää jatkuvaa kyyläämistä, siis olettaen että joku haluaa kyylätä.

Ja ennenhän meilläkin oli haulikkoisiä ja tuolla muilla mailla vierailla homma on edelleenkin koko suvun tärkeimpiä huolia.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Ja irakilaiset ovat vain köyhän miehen versio naiskauneudesta, mitä löytyy vähän siitä itään Iranista. Olenkin joskus todennut, että siinä vaiheessa, kun iranilaiset naiset saavat osallistua Miss Maailma kisoihin, muiden maiden edustajat voivat lähteä saman tien kotiin... Esimakua asiasta voi ottaa seuraamalla muslimimaa Azerbaidzanin esityksiä euroviisuissa.

Kuten amerikkalainen isäntäni totesi parikymmentä vuotta sitten: 'If you have a son, you must be worried about one boy. If you have a daughter, you must be worried about all the boys.'

Veikko Penttinen

Juho, oikeassa olet ja huomasin itsekin sekoittaneeni irakilaiset iranilaisiin. Ajatolla Khomeinihan pilasi juuri iranilaisten elämä ja sieltähän oli tämä Lontoossakin tapaani nainenkin, eikä Iranista.

No täältä katsoen väliäkö hällä, sillä naiset alkavat kaunistua heti täältä Espanjassa ja täältä sitten itäänpäin.

Onneksemme kannattaa vain muistaa, että monet näistä tummasilmäisistä, niin miehistä kuin naisistakin, ihastuvat hyvin herkästi meihin sinisilmiin. Nähty ja vähän kokeiltukin on.

Toimituksen poiminnat