Ilmastopakolainen Palmun alta nähtynä naurattaa

Hyvin kotoutettu on puoliksi radikalisoitu.

Luokkayhteiskunta Englannissa alkaa olla luokatonta menoa. Anna Mårdin kolumni Talousanomissa on hyytävää luettavaa. http://www.taloussanomat.fi/kolumnit/2014/06/13/koulutkin-radikalisoivat...

Meillä ollaan rienaannuttu vasta Suvirren veisuusta, mutta Lontoon pohjoispuolelta  löytyi jo koulu, joka piti opetuksessaan kivittämistä ja raipaniskuja oikein passeleina rangaistuksina.

Lohduton on myös Mårdin loppukommentti: "Islamin osalta hallitus on puun ja kuoren välissä. Jos muslimien tapoja hyväksytään kouluissa, joissa he ovat enemmistönä, niin juopa valtaväestön kanssa kasvaa ja muslimit radikalisoituvat. Jos muslimien tapoja ei niihin kelpuuteta, he kokevat itsensä syrjityiksi ja radikalisoituvat."

 

Halla-aho ja hänen kolumninsa oikein ymmärtäneet tietysti hymyilevät vinoa hymyään, kun maailma alkaa kallistua niin kuin kirjoitettu oli.

 

Suomessahan ei tietystikään mitään tuonne päinkään voisi tapahtua, ei koskaan. Tai no, vannomati paras. Englantihan on ollut muulle Euroopalle demokraattisen kehityksen suunnannäyttäjä jo pari sataa vuotta. Ehkä se näyttää, nyt miten jatkossa käy.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Jouni Nordman

Hyvä osoitus mihin johtaa byrokratia joka on hyvää hyvyyttä luotu, mutta kääntyy itseään vastaan.

Veikko Penttinen

Näinhän se menee. Hyvät tarkoitukset toimivat vain yhteismitallisissa ympyröissä.

Aslak Koivuila

Miten käy linnunpesän, johon käki on muninut ?

Toimituksen poiminnat