Ilmastopakolainen Palmun alta nähtynä naurattaa

Tulva, vulva ja huivi

Näin jossain ajankohtaisohjelmassa huivipäisen tumman naisen, ihan fiksun oloinen nainen, ei siinä mitään, mutta pikkuisen huvitti, kun nainen, Maryan Abdulkarim, osoittautui Naisasialiike Unionin varapuheenjohtajaksi.

Siis haloo? Naisliikkeen johdossa on tiukkaan huiviin puettu nainen. Jostain Tulvasta tai vastaavasta taas luin, kuinka Atlas Saarikoski kehui naista pilviin. No, näitä feministien loogisuuksia olemme saaneet naureskella Laasasen blokeissa, mutta aina ne jaksavat hämmästyttää. Maryan on myös tietysti palkattu tutkimusasistenttiksi Helsingin Yliopistoon, mikä on kai yleisin suojatyöpaikka feministeille ja muille epätieteilijöille.

Maryanin, Saarikosken ja heidänlaisten feministien logiikan mukaan huiviin pukeutuminen on osoitus itsenäisyydestä ja omasta tahdosta.
He vastustavat tietysti jyrkästi sellaista  tissit paljaina heiluvaa femakkojärjestöä kuin Femeniä. 

https://www.google.es/search?q=femen+suomi&client=firefox-a&hs=3v1&rls=o...

Se on näiden uusvapaustastelijoiden mukaan moraalitonta ja asiaankuulumatonta. Huiviin. huntuun, hijabiin, tai burkhaan pukeutuminen sen sijaan on kunniakasta, moraalista ja ihan oikein.

Tässä erittäin kuvaava lainaus eräästä Maryanin blogista.
"Mä sitten tykkään Ruotsista, kuten jokainen itseään kunnioittava ja lievää luontaisesti sisäistettyä itseinhoa harjoittava suomalainen.

Siis kukinhan saa kannattaa mitä huvittaa, mutta jos noinkin perinteistä järjestöä johdetaan huivipäässä ja Helsingin yliopisto rahoittaa aina vain näitä naistutkimusprojekteja, niin on meillä sivullisilla ainakin lupa ihmetellä.
Entäpä jos Unionin johtoon olisi valittu huivipäinen körttimummo Pohjanmaalta tai lestadiolainen kymmenen lapsen äiti Kuusamosta, jotka julistaisivat uudessa virassaan, että juuri näin on hyvä, että huivilla ja lapsilaumallaan he ilmentävät sisäistä naiseuttaan ja ovat ylpeitä siitä.

Feminismi on kohta tehnyt täyden ympyrän. Alku oli kunniakasta taistelua patrioottista elämäntapaa vastaan, sitten oli yhtä kunniakasta lakien ja oikeuksien tasa-arvoistamista. Mutta nyt? Eikö ole muuta suuntaa kuin takaisin. Sillä erotuksella, että nyt alistajina olisivat naiset itse avustajinaan munattomat miehet.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Uskonto. Se on eräänlaista varhaista feminismiä.

Veikko Penttinen

No jaa, voihan sitä noinkin asian nähdä, jos oikein kaivelee, mutta kyllä kai se sovinismi selätti kaikki nämä orastavat femakkouskovaiset.

Ehkä olisi osuvampaa sanoa, että uusfeminismi yrittää nyt revanssia vanhasta sovinismista. Musta kylki kuitenkin kummallakin.

Veikko Penttinen

Tässäpä pieni tieteellinen koe, jolla voi selittää osan, miksi ns. vähemmän demokraattisten maiden feminismi toimii niin kuin se toimii.

http://www.whydontyoutrythis.com/2014/03/the-exper...

Toimituksen poiminnat